STAPPEN UIT EEN BOARDROOM DOOR NIEUWE PERSPECTIEVEN TE VERKRIJGEN | Virtual boardroom

0

Evaluaties en retraites betreffende de raad bieden top platforms aan het identificeren van interesses, het betreffende de oppervlakte komen met kwesties, het bevorderen van discussie plus het faciliteren van besluitvorming door samenwerking. In vaak bedrijven is deze processen standaard geworden en passen ze zeker keurig in uw activiteitenkalender met de raad van bestuur en bieden ze een mogelijkheid aan het bestuur om niet alleen de uitvoerende bestuurders, maar tevens het verschillende senior bedrijfsvoering te ontmoeten. Board assessments zijn geen evaluatiescorecards of beoordelingsformulieren. Er is genkel magische formule voor een beoordeling door een bestuur (of commissie). Het doel is door de openhartige opvattingen met elk bestuurslid te uiten over hoedanig het bestuur werkt en de effectiviteit ervan wanneer een groep. De evaluaties variëren enorm qua reikwijdte en doel. Ze inslikken zich concentreren op alles, van bordpraktijken en -processen tot het prestaties betreffende elke regisseur. Het besturen van een bedrijf is een veeleisende oefening en bestuursvergaderingen inslikken worden opgebruikt door urgente kwesties met de etmaal. Een effectieve manier vanwege het stuk voor stuk in perspectief te plaatsen, is sedert uit de beslotenheid met de directiekamer te stappen. Dit biedt kansen voor bestuurders door belangrijke doelen te bereiken, zoals:

  • Leer mekaar kennen boven minder formele settings.
  • Evalueer het prestaties plus behoeften met het bord.
  • Focus op strategische ontwikkeling met het handelsbedrijf.
  • Bouwsector consensus plus los nieuwe meningsverschillen met voordat zij problemen kunnen worden.

board management software

Effectieve debatten plus beraadslagingen vereisen een zekere mate van vertrouwdheid en vertrouwen medio de bestuursleden. Besturen moeten ervoor zorgen dat daarginds mogelijkheden bestaan om bestuurders elkaar bij een informele, comfortabele omgeving te leren kennen. Alhier zijn enkele suggesties:

  • Regel voordat elke bestuursvergadering een diner voor allemaal directeuren. Overweeg om plaatsen toe te wijzen betreffende elke bestuurder om op een diner te vertrekken zitten en de plaatsingsregeling te wijzigen om ervoor te zorgen dat elke directeur in uw loop met een tijdsperiode de gelegenheid heeft vanwege naast iedere andere directeur te zitten en daarmee te kletsen.
  • De niet-uitvoerend voorzitter (of een leidende directeur, als het voorzitter lid is met het management) moet ten minste een keer per jaar samenkomen met een individuele bestuurder om dezelfde maaltijd te horen betreffende de directeur over u bedrijf en het bestuur. Deze interactie kan eveneens problemen aan de oppervlakte brengen waarover spanning alsof irritatie bestaat.
  • De CEO behoren minstens een keer per jaar betreffende elke directeur moeten vergaderen om gedachten en ideeën te bekijken die de directeur heeft over de bedrijf, het management plus de prestaties van virtual boardroom de CEO. Het NED-voorzitter, indien die er is, dienen hier nauw bij worden betrokken, zodat CEO niet verkeerd geïnterpreteerd wordt vanwege tegen een stoel bij lobbyen precies waar zich eventueel spanningen of problemen plaatsvinden.

Doorgaans omvat de beoordeling een schriftelijke enquête of een vertrouwelijk interview van elk bestuurslid, vaak verricht door het voorzitter, een hoofdregisseur ofwel een externe adviseur. Ongeacht het formaat, de sleutel tot een succesvolle evaluatie is de creëren van een omgeving waarin respondenten openhartig bestaan. Ze moeten er zeker van is dat hen antwoorden niets aan hen kunnen worden toegeschreven en dat ze zich niet persoonlijk voor het hele bord zullen schamen door wat iemand anders in de groep over hen zou zeggen. Een evaluatie dienen worden gevolgd door een rapport betreffende de voltallige raad en, indien van toepassing, bij individuele bestuurders. Als wat wordt onthuld dat persoonlijk in verlegenheid zou kunnen worden gebracht, moet alleen de mens die u onderwerp is van zo’n opmerking het opmerking bij zien brengen. Mensen beschikken over een natuurlijke neiging door zich in de strijd tegen de evaluatie te verzetten. Eén techniek om dit weerstand erbij verminderen, zijn om evaluaties opnieuw in te voeren als prestatieverbeteringsplannen. Deze plannen benadrukken datgene het doel van een oefening zijn om het prestaties erbij verbeteren boven plaats met kritiek bij leveren op prestaties alsof gedrag. De behandelen met beoordelingen wanneer een toekomstgericht planningsproces, boven plaats met een achteraf uitziende kritiek, kan beslist meer doelgerichte en positieve houding ten aanzien van het proces uitnodigen. Bestuursbeoordelingen zijn niets zelfuitvaardigend. Zodra de beoordeling opduikt plus problemen constateert, is het tijd voor het bestuur. De retraite wordt dezelfde locatie voor groepsdiscussie met de beoordelingsresultaten en formulering van actieplannen waarmee onenigheid en geschillen kunnen worden opgelost.

About author

John Doe

Porta feugiat scelerisque, mollis. Elementum. Justo varius. Congue. Tempor cum hendrerit libero nostra, bibendum nullam mi eleifend. Praesent integer hymenaeos est sapien turpis dictum diam nostra eget. Et et pellentesque

No comments

You may interested

14799366583_8adf9a91d8_h

Ligula primis pellentesque

Leo tristique pharetra. Eget mus aliquam eros amet, laoreet euismod metus diam. Mollis proin est. Mattis aliquam hymenaeos non fames justo et mattis luctus natoque ...